И за билки

instalaciata.jpg

 

малка технологична линия още >>>  

Какво предлагам?

     

И варка и преварка наведнъж

50l_bilki_2019_obshto_otgore.jpg

 

Най-многофункционалната, най-новата, най-енергоспестяващата и все НАЙ-системата ми засега. Подробности от тук

На Ваш казан

th-24164734502-356x1000.jpgКогато имате хубав меден казан, поръчайте от мен само колона за него. ПОВЕЧЕ>>>   

При избор на система

2_kol_2017.jpg   Преди да поръчвате система за добив на етерични масла от етерични култури и билки, Ви препоръчвам да прочетете тези мои бележки: ...натисни за продължение >>>

30-40 литрови професионални

30l_dest_cyal.jpgПоради голямото им

търсене ги разработих

на база иноксови

качествени

ресторантски тенджери

с капсуловано дъно...  

Виж целия текст>>>

Най-новото от мен!

50_bilki_2015Last.jpg

За малкия и домашен бизнес: МОДУЛНА! рафинерия за добив на етерични масла от билки, рози и т.н.. Продължава >>>

Система за обогатяване и фракциониране

Мини спирт завод, както го наричат руснаците. 

650l.jpg

Малките домашни

10l_bilki.jpg За едно семейство, syst_zaredena.jpgза само лечение или козме тични цели или просто за здраво словни, чисти и собствени напитки. Към цялата статия >>>

Какво е Писториус?

000212.jpgТарелка или леща на Писториус

Има място и днес. Вижте сами >>>    

Само аксесоари

pistorius_me2.jpgДобавки, които все може да потрябват. Написал съм кога и за какво даже. А може и по ваша заявка, разбира се ... продължава>>>
Условия за поръчка на каквото и да е за изработка от мен Печат
Показаните снимки в този сайт са на неща изработвани във времето от мен за различни мои клиенти.
На склад не държа нищо.
За всяка конкретна поръчка си запазвам правото да правя промени било във вида и модела на влаганите например нагреватели или да речем терморегулатори, било в начина на скачване на отделните модули или други несъществени от функционално значение промени.
Понеже наскоро един назначен от ДС за капиталист и новоизлюпен български чорбаджия-изедник ме излъга с 'ела да си го монтираш и ще ти платя командировъчните' и когато аз отидох, монтирах и направихме пробни варки той не само не ми плати подобаващо като за шеф монтаж на място и обучение на персонала му да работи със системата, ами ме закара на автогарата с думите 'вчера още жена ми ти е превела остатъка от парите по сделката'. А когато се върнах в София не ми беше превел никакви пари а започна да върти номера от типа на, цитирам, 'ама ти разрешително за продажба имаш ли'. 
Затова изрично написвам моите си условия тук и сега:
Разрешителни за продажба няма, защото нищо от това, което изработвам все още не е на разрешителен режим. Не са на такъв режим и никой от модулите, влагани от мен. Затова и аз няма как да издавам разрешително за продажба, каквото и да е разбирал оня чорбаджия под това. Tuv, SGS и прочие сертификати нямам и няма как да имам. Аз съм дребен, от тези, които вече 25 години хайдутизаторите ни се чудят как да уморят.
А за да не бъда мамен от подобни самозабравили се 'елити', вече повече на място не монтирам нищо и срещу никакви цени.  
За клиенти от провинцията изпращам с куриерска фирма с наложен платеж и за сметка на клиента.
Всяка изработка е индивидуална и затова и е с индивидуален срок на изработка и предаване. Работя сам с двете си ръце и сам съм си и доставчик. Затова се случва и да забавя поръчка. Но нямам сериозни забавяния и не съм тръгнал при забавяне да лъжа и мажа. Но недейте тръгва да ми поръчвате с думите 'ама аз съм сложил вече джибрите'.
Започвам работа по поръчка само след предварително уговорени параметри на поръчката и преведен 50% (петдесет процентов) аванс от общо уговорената стойност.
Цените ми са 'франко склада на производителя'.
С всяка поръчка предоставям и ръководство за работа, както и гаранционни условия.
Гаранция поемам само при внимателно боравене с изработените от мен неща. Гаранцията не включва случаи напр. на изпуснати и увредени от удара неща или пробиви вследствие запушвания по водоподаващите или водоотнемащи маркучи. Един все пак си призна че докато седял край казана си със стола затиснал изходящия маркуч и естествено, че водата ще избие отнякъде.
Гаранцията се осъществява с връщане до мой офис на проблемния елемент или модул.
Пак повтарям, че рез системите ми протича студена вода. 
Повтарям го за в случай на варовита вода и увреждания от натрупан котлен камък. Ако не сте взели и такива мерки - не поемам безплатно отстраняване на проблема.
Решенията по довеждане на студената вода до с-мите ми и отвеждането и от с-мите до канал или съд за събирането и не са предмет на поръчката. В ръководството си винаги описвам как би могло да стане водоподаването, но предложенията ми са само за сведение. Всичко се решава на място, според помещението Ви. Приемам изработка на свързващи маркучи само след уговаряне на конкретни дължини диаметър на фитинги и т.н., но по допълнително уговорена цена.
В случай на автоматизирана с-ма към модулите вървят проводници за сензорите (термосензор, сонда-сензор за ниво на вода и т.н.), както и захранващи кабели на адаптори за ниско постояннотоково напрежение с цел безопасност при настройване на автоматиката. Аз винаги оставям достатъчно дълги проводници с цел всеки, ако желае, да си ги монтира било в кабелни тунели, било в гофрирани тръби за да му е 'красиво'. Какво е красиво е индивидуално усещане и аз не приемам възражения от типа на 'ама много кабели висят'.  Аз само гарантирам, че така свързаната от мен система работи и работи безопасно по отношение на електротехниката. Прибирането на 'кабелната салата', както я наричат немците, също не приемам за част от поръчката. 
Моите системи все пак изглеждат далеч по-добре от повечето казани от неръждавейка. Но съм имал забележки, че еди кое си 'нямало достатъчно добър търговски вид' или както един ме запита 'ама ще изглежда ли като заводските от САЩ'? Отговарям, че стоя изключително добре в ценово отношение за тези ми продукти и нямам намерение да ги оскъпявам с цел да изглеждат като цептер да речем. Първо и да искам не мога ги докара сам с двете си ръце както цептер и второ грабителите на България отдавна не пазаруват от България. Който иска лукс да отиде до САЩ и да си купи дестилатор на 'Уотървайс' или колони от Брюхаус. Аз вече с янките водих остри спорове кое опция и защо трябва за всичко да доплащам сума пари.
Прочитайки тези ми забележки и надявам се, разбирайки ме, от разговори с какви 'клиенти' те са породени, Вие се съгласявате с тях и едва тогава поръчвате конкретна разработка и изработка от мен.

 

Най-новият ми СуперРеактор

4v1_2019_obshto1.jpgСпоред мен, засега и в света няма такова универсално решение за домашна употреба . С новото ми творение от Вас остават идеите. Експериментирайте! Инструментът ми Ви дава всякакви възможности.

Още за малкия ХВК бизнес

transportna_lenta6.jpg

 Какво е ХВК? Ами старо съкращение за хранително вкусовите ни едно време комбинати. А сега аз предлагам най-новата си иновация за дребния и семеен бизнес от хранително-вкусовия бранш. Повече инф.>>>

Още услуги от мен

30-литров съд от 'Лидъл' 

Нови технологични решения

МикроРефлукс

 

2col_2020_1.jpg Изваряване и под налягане и микро-колонка от тук >>>

А какво дава 2колонното решение Вижте от тук >>> 

последни мои идеи

35l_2020_staklo_inox3.jpg 35-литров дестилатор, флор. съд, измерител и др. Подробно >>>

Време е и за комбоУреди

3in1_3.jpg

 

 

kofa_van.jpg

   кликни всяка снимка за статия    

Пак иновация!

za_led.jpg

Как да елиминираме студената вода? Ами с лед!

 За пръв път хладник за лед! Четете от тук >>>

 А за парогенератор с непрекъснато (истински) действие. Повече от тук >>>

За душата и живота

Вижте и проектът ми за над 60-годишните , за релакса на село, за душата, храната и т.н.

200 и 300 литрови системи

Как от един 160-литров казан и един алпака леген (30-литров) правя 190 литров съд и как от два 160-литрови правя един 300?

200_2017_obshto.jpg      200_minispirt.jpg

 

Все системи правени от мен

Само казана
Само казана


Друг 190 литров
Друг 190 литров


60 литров дестилатор
60 литров дестилатор


100-литров
100-литров


50 литрова за билки
50 литрова за билки


100 литрови
100 литрови


Колона с термометър
Колона с термометър


10 литров
10 литров


190 литров
190 литров